Torstaina oli taas Lehtoniemessä etsintätreenit. Tällä kertaa mulla olikin mukana Teppo, eikä Arttu. Tepolla oli koko ajan hirmunen hinku muualle töihin, ettei se malttanu käydä syömässä muilta lihapullia. Otettiin sille sitten vaan joka välissä makkararinkiä ja leikkiä. Uskon kyllä, että kun Tepon kanssa tekee just tuommosia harjotuksia ja semmosia missä sen pitää keskittyä niin kyllä se vielä tuonkin oppii. Sillä kuitenkin muut ominaisuudet tuohon hommaan olis erinomaiset ja olisi kiva, että silläkin olis vähän enempi nuita harrastuksia.

Perjantaina oltiin Tepon kanssa koirapuistossa. Siellä oli malamuutti Usva, belgi Elsa, mopsi Rölli, seropi Vilma sekä Soda Elsan kanssa. Teppo oli tällä kertaa etenkin Elsan perässä (kirjaimellisesti), mutta kun nartut lähti niin oli ihan ihmeissään mopsista, joka piti  ihme röhkinää.

Tänään myös koirapuistossa, mutta tällä kertaa oli kummatkin mukana. Muita kuin Soda siellä ei ollu, joten oli vähän tylsää.

Huomenna Tepolla agi, saas nährä miten se tekee, kun siellä on aikasemmin päivällä heppakisat, niin voi olla halli täynnä kikkareita...