Keskiviikkona käytiin taas koirapuistossa. Mulla oli tällä kertaa sekä Arttu että Teppo mukana. Muita koiria oli Soda, malamuutti Usva, ajokoira Bella, belgi Elsa, bedlari Poju sekä joku ilmeisesti (?) dreeverinarttu. Kumpikin oli ihan intona nartuista, Arttu Usvasta ja Teppo vähän kaikista.

Torstaina oltiin Tepon kanssa tokossa. Meni ihan kivasti. Otettiin aika perusasioista, kun oli kaikki koirat samassa ryhmässä.

Perjantaina oltiin taas koirapuistossa. Kun vähän aikaa Teppo ja Soda oli siellä juossu, sinne tuli sakemanni Sampo. Aluks pojat leikki tosi nätisti yhessä, mut sitten Sampo hermostu Tepolle, kun Teppo olis halunnu pestä sen korvia. Sampo ajo Tepon nurkkaan, ja olis tullu kyllä pahaa jälkee, jos ei ois saanu koiria erilleen. Teppo säikähti hirmusesti, mutta ei käyny onneks mitenkään.

Lauantaina oli sitten Artulla agikisat Siilinjärvellä. Kummallakin radalla oli vähän ongelmia, jtoen mitään tuloksia ei tullu. Eka radan lopun (sen jälkeen kun oli tullu hylsy) Arttu meni aivan loistavasti, joten olen kuitenkin tyytyväinen reissuun. Sitäpaitsi saatiin samalla tuhlattua meijän syksyllä voittamat lahjakortit:)

Illalla käytiin viel Tepon ja Elsan ja Sodan kanssa koirapuistossa. Vähän ajan päästä sinne tuli myös bedlari Poju. Poju hermostu välillä Tepon haukumiseen ja väliin tulemiseen, kun ne ois halunnu Sodan kanssa selvitellä välejä. Alisti Tepon muutaman kerran maahan ja Teppo jopa tajus tukkia suunsa.

Tänään taas vaihteeksi käytiin Tepon kanssa koirapuistossa. Aluksi saivat temuta keskenään Sodan kanssa, mutta sitten tarhaan tuli Elsa. Vähän Elsan lähdön jälkeen tuli vielä ajuri Bella. Ihan kivasti tuli siis Tepolle juoksemista:)

Illalla ollaan vielä Tepon kanssa menossa agilityn alkeisiin. Ajattelin, että kun ei olla aikoihin mitään otettu, niin voidaan alottaa ihan pohjalta uudestaan. Ja otetaan aluksi varovasti, ettei lihakset jumiudu ja aion lämmitellä ja jäähdytellä vähintään vartin AINA sekä ennen että jälkeen treenien.