Sunnuntaina tulin takas reissusta sopivasti Artun synttäreille. Kyllä oli koirulit ilosia, kun niitä meni hakemaan. Oli kuulemma ollu aika hulivilejä siellä hoitolassa ja saanu pienen nuhan.

Maanantaina oli tarkotus mennä illalla hallille treenaa tokoa. Mun piti ottaa Teppo, mut sillä on vielä sen verran nuhaa, ettei sitä voinu ottaa mukaan. Juuri ennen lähtöä selvis, että hallilla onkin näyttelyharkat, vaikka pääsiäinen. Mentiin sitten sinne. Arttu oli erittäin Arttu. Ei voinu olla sekunttiakaan paikallaan pöydällä. Kun sanoin, että Arttu on jo kaheksan, harkkojen pitäjän kommentti oli, että älä huijaa:D Virkeä vanhus:D

Sen jälkeen hallilla piti olla vielä paikalla makuu-harkat, mutta olikin sitten ihan kunnon toko. Aluks paikalla makuu. Arttu pysy alkuun ihan tosi hyvin. Sitten se pitkästy, eikä jaksanu enää oottaa ja päätti käydä tutkimassa vierustoveria. Kävin laittaa sen takasin maahan, ja pysy loppu ajan hyvin.

Sitten seuraamista. Arttu edisti tosi paljon, kun oli niin intona, vasemmalle käännökset sen takia huonoja. Liikkeestä maahanmenossa piti näyttää tosi vahvasti. Otettiin kahesti. Luoksetulo myös kahesti ja pysy tosi hyvin, ja tuli hyvin vauhdilla luokse, vähän vinoon vaan sivulle. Liikkeestä seisomista ei edelleenkään osannu (kas kummaa, kun ei oo sitä itestään oppinu). Hyppy meni hyvin, muttei tosiaan seisonu.

Loppuviikon treenit:

ke etsintä A

to toko T (jos terve)

la tokokisat A

su mätsäri T, agikisat A ja agiharkat T