Tiistaina aamuna käytiin Tepon kaa treenaamassa asemalla tokoa. Ajattelin, ettei se varmaan kykene tekemään mitään, kun innostuu kaikesta ympärillä olevasta niin paljon. Otettiin perusasentoja, maahanmenoa ja seuraamista ja yllättävän hyvin se pysty tekemään, vaikka sillä olikin keskittymisvaikeuksia.

Tiistaina illalla oli haku ja se meni ihan surkeesti. Pitää koittaa keksiä taas jotain uutta.

Keskiviikkoaamuna oltiin Tepon kaa hallilla treenaamassa tokoa. Meni hyvin, tarkemmin en enää muista. Otettiin kaikki alokkaan liikkeitä.

Illalla oltiin Artun kaa agissa. Oli itsenäiset, ni otettiin vaan keppejä eri kulmista ja että teen persjätön keppien loppuun. Onnistui hyvin, mutta Arttu oli aika väsy. Otettiin myös semmosta hyppy-pussijuttua. Sekin meni hyvin, mutta hitaasti. Palkkasin aina jos huomasin, että se seisoo jossain välissä.

Torstaina olin kummanki koiran kaa tokossa. Artun kanssa olin jatkoryhmässä. Luoksetulo ja paikalla makuu hyvä, ja muutki ihan ok, paitsi seisominen.

Tepon kaa otettiin viel sen jälkeen vähän kaikkea ja ihan hyvin meni, seuras tosi kivasti.

Tänään oltiin Artun kaa hallilla taas treenaamassa tokoa. Eka otettiin paikalla makuu ja se meni hyvin niin kauan, kunnes menin sivulle ja nous heti. Ilmeisesti helle tai tehotreenaus on väsyttäny sen niin paljon, että ei jaksanu tehä oikeen mitään. Arttu pitää tiistaihin asti lomaa ja sitten olis haku ja agi, jos sinne ehitään ja loppuviikosta vasta tokoa.

Tepolla myös tiistaihin asti lomaa, ellei mennä sunnuntaina toiseen agiin. Oispa vaan kiva se aussie, kun se ei varmaan väsyis niin äkkiä...