Viime viikon keskiviikkona oltiin Varkaudessa taas etsimässä ylläritreeneissä. Tällä kertaa kaikille arvottiin uusi koira, ja treenaattiin siis toisten koiria. Minä sain Lommon ja Arttu meni Panulle. Artulla ei tietenkään ollu mitään ongelmaa lähteä vieraan mukaan:D Ensimmäisen maalimiehen löytäminen oli vähän vaikeaa, koska tuuli väärästä suunnasta, mutta toinen löytyi oikein hyvin. Artulla otettiin vielä erikseen haukkumista, ja hyvin meni:)

Jos en väärin muista, niin oltiin Tepon kanssa tokossa myös torstaina. Taisi olla se kerta, kun se vaan huusi ja huusi. Kyllä se sitten lopussa rupes toimimaankin.

Lauantain oltiin Artun kanssa toko-kisoissa. Tälläinen rivi tuli:

Luoksepäästävyys 8 (aivan liian intona)

Paikallamakuu 0 ( ei voinu maata kurassa, himskatin hienohelma)

Seuraaminen kytkettynä 8 (muuten hyvää, mutta kuralammikot piti kiertää ja ei voinu istua ekaa istumista, koska oli kurasta)

Seuraaminen irti 9 ( edelleen kuralammikot haittas vähän)

Liikkeestä maahanmeno 0 (ei menny, kuraa)

Luoksetulo 9 (? meni hyvin)

Liikkeestä seisominen 6!!!!!( se seiso, kun oli kuraa, niin ei voinu istua/kautta mennä maahan)

Hyppy 7.5 (istu)

Kokonaisvaikutus 7

yhteensä 121 ja 3. tulos, ihan liikaa saatiin pisteitä päivän osaamistasoon nähden

Toivottavasti seuraavissa kisoissa ei oo kylmä/kurasta.

Käytiin vielä Tepon kaa koirapuistossa. Siellä oli Soda, Ronja, Luka ja Rommi. Rommi tykkäs Teposta, kun on saman värisiä, mut Teppo vähän aristeli.

Sunnuntaina oli aamusta mätsäri Tepon kaa. Voitettiin meidän pari ja saatiin punanen nauha. Punasissa ei sitten enää sijotuttu. Paikalla oli myös muita mäyriksiä, ja yks aivan ihana tiikerinkirjavaKieli ulkona

Iltapäivällä ajettiin viel Mikkeliin agikisoihin Artun kanssa. Eka radalta 15 virhepistettä. Arttu tiputti yhen riman, kiels puomille ja mä sössin yhelle aidalle kiellon, kun olin edessä. Päästiin kuitenki alle ihanneajan, mikä oli tavoite. Toiselta radalta NOLLA! Oltiin toisia ja saatiin hirmuset palkinnot:D Oon niiiiin ylpee ArtustaNauru

Keskiviikkona oltiin Artun kaa agissa ja meni hyvin, oli aika pitkä ja hankala rata, mut oikein kivasti. Mun pitäs vaan muistaa, ettei saa luovuttaa vaik tulis virhe.

Tänään oltiin Tepon kaa tokossa. Aluks ei oikein käyttäytyny, mut sit rupes menee tosi hyvin. Seuras ihan mielettömän hyvin ja kun otin maahanmenoa, niin meni joka kerta heti. Seisominenkin ok. Luoksetulossakin ootti, ekan kerran hallissa ikinä varmaan, kun ei ees meinannu lähtee. Otettiin myös hyppyä ja putkee. Lähti ärsyttävästi putken jälkeen sinkoo edellisen koiran luokse. Mut kokonaisuudessaan meni oikein kivasti.

Lauantain ois taas vuorossa etsintää ja sunnuntaina Tepon agi pitkästä aikaa. Pitäs ehkä muistaa kirjottaa useemmin, niin muistas mitä on tapahtunu, eikä tulis näin pitkiä juttuja:D