Viime viikon lauantaina oli taas metsätreenit Varkaudessa. Koiria oli ainakin kymmenen. Ekalla Arttu lähti vaan haahuamaan, eikä kuunnellu yhtään..Kaks muuta menikin oikein kivasti. Ennen maalimiehiä Arttua haukutettiin, ja haukku oikein hyvin. Yhellä maalimiehelläkin saatiin haukku, jeeNauru Sunnuntaina mentiin Herneniemeen lenkille, kun agi oli peruuntunutHuuto Mukana oli Arttu. Lenkin jälkeen otettiin viel pari makkararuutua, ja meinas mennä hermo tohon koiraan ku ei voinu keskittyä.

Illalla vielä käytiin Tepon ja Elsan ja Sodan kaa koirapuistossa. Mennessä meijän päälle hyökkäs melkein yks sakemanni. Tien vieressä puistikossa oli isä ja tyttö ja kaks sakemannia. Toinen koira, jota pien tyttö piti kävi ihan kuumana, ja eihän se tyttö sitä jaksanu pitää ni lähti hirmu vauhilla ja ärinällä meidän päälle. Saatiin se huutamalla ja huitomalla pidettyä loitolla siihen asti, kun ne sai otettua sen kiinni. Ei tehny kyl tosiaan yhtään hyvää Tepolle toi kokemus. Koirapuistossa, kun kaks chihua meni ohi, niin Tepon piti haukku hirveesti ja kuinka ollakkaan se pääs portista läpi meni sitten niitten chihujen luo. Koirien omistaja sitten nosti koirat hihnoista roikkuen ylös, ja tietysti Teppo sitten haukku, kun ne siellä roikku. Eipä tehny tämäkään hyvää Tepon hihnakäyttäytymiselle. Pitää alottaa taas alusta toi, että vastaan tuleville koirille ei haukuta..huoh

Keskiviikkona oltiin Artun kanssa agissa. Tällä kertaa oli kaksi eri harjoitusta. Toisella puolella verhoo oli keppiharkka. Kepeille pysty tulemaan pituudelta, muurilta putkelta tai renkaalta. Harjoteltiin Artun kaa persjättöä kepeille. Aluks en kerenny millään Artun edelle, tai jätti pujottelematta, mut lopussa meni pari kertaa hyvinHymy Toisella puolella oli tekniikkaharjotus. Paljon hyppyjä ja ihme käännöksiä. Hyvin meni sekin, joskin Artulla alko vauhti hyytymään lopussa, kun oli niin lämmin ja joku lahopää unohti veden kotiin. Juotin sitten sadevettä sille vähän.

Viikonloppu vietettiin mökillä. Teppo juoks intona metsissä ja Arttu nukku sisälläNauru Naapurin seropi Papu kävi myös moikkaamassa poikia.

Äsken käytiin Artun kaa koirapuistossa. Siellä ei ollu muita, kun Arttu ja Soda.

Illalla vielä on Tepon agi.

Tässä pari Elsan ottamaa kuvaa metsälenkiltä, koitan myöhemmin laittaa vielä koirapuistosta viime viikolla otettuja kuvia.

IMG_3793.JPG

IMG_3787.JPG

IMG_3765.JPG