Keskiviikkona alkoi se tokokurssi. Alkuun otettiin paikallamakuuta. Arttu nous kerran, kun Soda kävi liian lähellä moikkaamassa. Muuten tais pysyä ihan hyvin, jos en väärin muista. Saatiin tähän neuvoks, että jos näyttää levottomalta, niin voi toistaa maahan-käskyä ja sitten, kun on hyvin niin maltillisesti kehua. Ainiin ennen tota oli luoksepäästävyys, Arttu oli ihan yli intona. Otetiin sit seuraamista. Edistää liikaa ja minä palkaan sitä väärin. Luoksetulo muuten hyvä, mut jää lopussa vinoon. Eli meidän pitäs harjotella sitä perusasentoo vaan. Noutoa ei otettu, koska Arttu ei sitä osaa lainkaan. Mietin, että varmaan sen vois sille opettaa, jos joskus sinne avoimeen kuitenkin päästäs...

Torstaina oltiin Tepon kaa varkaudessa jälkitreeneissä. Semmosen muutaman metrin makkarajäljen tein, ja tosi hyvin meni. Välillä meinas ottaa vaan vasemman jalan, mut lopussa sekin korjaantu. Pitäs vaan muistaa (lue: jaksaa) tehä kummallekki noita makkarajälkiä.

Perjantaina oltiin Tepon kaa koirapuistossa. Siel oli Soda ja Usva myös. Sodalla meni jalka, niin ei sitten kovin kauaa siellä oltu.