Eilen oli Tepolla toko. Missattiin paikalla makuu. Alotettiin seuraamisella. Tepoks seuras aika huonosti, nenä maassa välillä, mut lopussa alko jo olemaan mukana. Perusasennot erinomaiset. Mattikin sano et tästä näkee istuuko se vai ei, toisin ku ArtustaNauru Sitten otettiin kaks kertaa liikkeestä maahanmeno. Ei menny maahan mitenkään erityisen nopeesti ja kun piti oottaa aika kauan ni nous kummassakin kerran ylös ja sitten sivullakin piti oottaa kauan niin siinäkin nous kerran kummassakin ylös. Meni kuitenkin heti maahan, kun käski. Sen jälkeen otettiin kaks kertaa liikkeestä seisominen. Ei meinannu aluks tajuta seisoo ollenkaa, vaan ois istunu vaa koko ajan, mut sain sen sit seisomaan. Sitten otettiin luoksetulo. Lähti perään aluks. Ois halunnu varastaa, mut ootti kuitenkin et kutuin sitä. Otettiin lopuks viel putkee mikä meni hyvin ja otin siin samalla sit ku käveltiin niin seisomista. Mikään ei oikein sujunu mitenkään erityisen hyvin, mut silti tuntu et meni hyvin. Voi tosin johtua siitä, kun otin ootellessa kaikkia temppuja ja liikkeitä mitää osaa, ja teki niitä oikein innoissaan.

Illalla käytiin viel Artun kanssa koirapuistossa. Ei ollu muita, kun Soda ja Elsa siellä. Arttu alkaa ehkä jopa lämmetä Sodalle hiljalleen. Yleensä, kun Soda tulee sörkkimään Arttua, niin Arttu alkaa haukkua. Nyt ne välillä vähän paini ilman et Arttu haukku.

Nyt tuleekin viikon treenitauko, ja sen jälkeen heti melkein kylmiltään Artulla toko- ja agikisat. Toivottavasti tulee lämpimämmät kelit ennen tokokisoja, niin Arttu vois saada vähän enempi pisteitä, kun viimeksNauru