En nyt taaskaan kaikkea muista, mutta toissa keskiviikkona oltiin Artun kaa agissa. Meni hermot koiraan, kun se ei olevinaan osannu mitään. Otettiin sit pihalla tokoa sen jälkeen ja palkkasin pallolla. On se jännä miten voi yksissä treeneissä sekottaa koiran pään totaalisesti. Nimittäin lauantaina sitten tokokisoissa koira ei tehny paljoa mitään. Luoksepäästävyys ok. Paikalla makuu muuten erinomainen, mutta nous just, kun sanottiin et saa palata koiran sivulle. Nolla siitä siis. Hihnassa seuraaminen kamalaa. Sinkos eka liikkeenohjaajaa kohti ja sit seuras tosi väljästi. Ilman hihnaa olikin ihan fiasko, kun lähti ihan minne sattuu, ei kuitenkaan haistelemaan, muuten vaan. Liikkeestä ei menny maahan. Luoksetulo muuten hyvä, mut loppuperusasento vino. Seisomisessa ei edes pysähtyny. Hypyssä oli joku haju ennen hyppyä pysähty siihen ja hyppäs sitten kolauttaen. Tuomarin mielestä varsin charmikas suoritusNolostunut

 

Viime perjantaina oltiin Tepon kaa agissa. Ei ollu ketään pitämässä, mut silti oli kivat treenit. Teppo meni hyvin, mitä nyt pariin kohtaan oli jotain hajua kerääntynyt (pissaa ainakin putken suussa) niin niihin stoppas, mut jatko kun käskin.

 

Sunnuntaina oli mätsäri. Oltiin siellä Tepon kanssa ja Teppo sai punasen nauhan, mutta ei punasissa sijoittunu. Sunnaintaina oltiin myös flybalissa. Otettiin kolmen hypyn suoralla eteen lähetystä. Sitten paikalla makuu. Harvinaisen onnistuneet treenit. Muista jatkossa: suunnittele treenit etukäteen, niin onnistuu.

 

Maanantaina oltiin Artun kaa tokossa. Seuraamisessa ainakin edisti törkeesti. Muista jatkossa: älä mene rivitokoon muuta, kun paikalla makuuseen.

 

Keskiviikkona käytiin lähikentällä Artun kaa tokoilemassa. Hajuja tuli tuulen mukana hirmuisesti, joten ei pysynyt aluksi. Toinen pätkä pysy ja kävin välillä palkkaamassa. Sitten otettiin seuraamista ja seisomista ja maahanmenoa. Lopuks opetin Artun kiipeemään puuhun. Sitten mentiin luontopolulle. Oli ihanan mutaista. Vastaan tuli Valle-flätti, jota olis kiinnostanu Arttu.

 

Torstaina oltiin agin itsenäisissä Tepon kanssa. Otettiin pari kertaa kummaltakin puolelta rengas ja kepit neljällä kepillä. Hyvin meni, tosin kepit väärältä puolelta vielä hankalat. Sitten otetiiin paikalla makuu. Aluks pysy hyvin, sitten nous ylös ja katoin et miten se ei istu eikä makaa, no se pissasHuuto. Sen jälkeen otetiin viel lyhyt pätkä ja se meni hyvin. Sit lyhyt pätkä seuraamista, meni täydellisesti. Liikeestä seisominen meni hyvin, mut maahan ei menny ellen näyttäny.

Ainiin käytiin joku päivä kyllä hurjastelemassakin. Sujuu kyllä hyvin. Aluksi ajattelin että ollaan Tepon kaa varmaan koko ajan turvallaan, mutta eipä oo kaaduttu kertaakaan.

Tänään katoin juutuupista hienoja temppuvideoita ja päätin opettaa Artulle pari uuttaa temppua: selällään ympäri kierimisen ja etujaloilla kävelyn. Kummankin opettaminen lähti hyvin sujumaan. Tepollekkin pitää opettaa kuhan kerkiää.

Kuvia ja videoita on hirmuisesti kaikesta ja laitan niitä joskus paremmalla ajalla.