Pitäisi varmaan nyt laittaa tämän vuoden toteumat kanssa, kun nuo uudet tavoitteetkin tuli jo laitettua.

Arttu:

TOKO: kisauran korkkaus viimeinkin sekä TK1

-kisaura kyllä korkattiin ja useissa kisoissa käytiin, mutta yhtän ykköstulosta ei saatu aikaiseksi:(

Agility: 2 nousunollaa ja siirto 2lk. Siinä onkin tekemistä uusilla säännöillä, mutta toisaalta vauhtia on viime aikoina tullut koko ajan lisää.

-vain yksi nousunolla saatiin, mutta koulu häiristi niin paljon ettei edes tänä vuonna kisattu paljoakaan.

Näyttelyt: Osallistua vähintään 1 näyttelyyn veteraaniluokassa ja saada vähintään T.

-osallistuttiin joo ja H saatiin:))

Muut: Jos vain suinkin mitenkään mahdollista, niin osallistua mejä-kokeeseen. Sekä ennenkaikkea TERVEYTTÄ!

- sen verran saatiin aikaseksi, että ostin verta ja tein pari jälkeä, mutta kokeeseen ei menty. Terveenä Arttu on kyllä ollu, ei oo mitään suurempaa ollu, jos en ihan väärin muista niin ei olis ollu yhtään mitään tänä vuonna? Lisäksi aloitettiin haku ja jälki, mutta niitä ei ole kesän jälkeen päästy treenaamaan. Artusta tulis kyllä hyvä jälki ja haku(kin) koira, joten pitää koittaa taas keväämmällä johonkin päätä harjottelemaan.

Teppo:

TOKO: tepolla myös tarkoitus päästä ainakin niihin yhtiin ensimmäisiin kisoihin keväällä ja sieltä 1-tulos

-eipä päästy kisoihin, kun ei se vaan toimi muiden koirien läsnäollessa ja hajutkin häiritsee liikaa. Mölleissä sentään käytiin ajatellen, että luoksepäästyvyys on hyvä ja seuraamiset. No luoksepäästävyys oli 10, kaikki muu sitten menikin niin huonosti, kun voi vaan mennä..

Agility: pystyä treenaaman säännöllisesti ja olis kiva jos pääsis mölleihinkin

- syksyyn asti treenattiinkin säännöllisesti. Mölleihinkin oisi voitu mennä, jos sellaiset oli järjestetty. Teposta tulee kyllä hyvä agiliidokki, kunhan saa vaan varmuutta.

Muut: osallistua joko mejä-, luola- tai vesiriistakokeeseen, jos mihinkään saa kivesvikaisella mennä (pitää tutkia säännöt vielä uudestaan) tai jos tämä ei ole mahdollista, niin valituskirjeen kirjoittaminen kennelliittoon ja kivesvikaisille osallistumisoikeuden saavuttaminen kokeisiin. Lisäksi muutama kilo lisää ja terveyttä.

-ei osallistuttu mihinkään noista, mutta ilmeisesti niihin saa Tepon kanssa osallistua. Pari verijälkeä tehtiin. Kilot on vaan tippunu, mutta terveenä on pysytty:) Hakuharjotuksissa käytiin pari kertaa, mutta nenä vie liikaa miestä. Mätsäreissäkin käytiin pari kertaa, ilman mitään suurempaa menestystä.