Perjantaina oltiin koirapuistossa. Mulla oli sekä Arttu että Teppo mukana, siellä oli myös Soda ja Vilma.

Lauantaina käytiin Artun ja Elsan ja Sodan kanssa Partaharjussa, käveltiin Salvosen ympäri. Ilalla oltiin vielä Artun kanssa hallilla treenaamassa. Seuras hyvin, hyppy meni hyvin, meni maahan ok, seisominen myös ok, samoin luoksetulo. Otettiin vielä lopuks keppejä ja meni tosi hyvin kaikki kulmat mitä keksin. Elsa koitti kuvat Artun kepit kameralla videolle, mut kamera sano ittensä irti. Ois ollu kiva nähä videollakin miltä meno näyttää...

Sunnuntaina käytiin Artun kanssa lenkillä ja samalla äänestämässä. Käytiin koirapuistossa, mut ei sinne tullu muita. Illalla oli Tepon agility. Otettiin pituuuta, hypyn takana oottamista, keppejä ja mutkaputkee. Oli myös semmonen radan pätkä hyppy-mutkaputki-hyppy. Ennen putkee valssi. Meni tosi hyvin kaikki, Teppo on kyllä vaan ihan tykki, pysys vaan lihakset jumiutumattomina.

Tänään oltiin Artun kanssa agilityssa. Liikku tooosi hitaasti. Verty pikku hiljaa, ei kuitenkaan normaaliks. Ei sitten otettu hirveesti mitään. Kaks lyhyttä pätkää. Muuten superhyvin etenkin vaikeet keppikulmat, mut aivan sairaan hitaasti. Veikkaisin, että voipi olla joku lihas jumissa. Pitää koitaa hieroo sitä ja kattoo sitten loppuviikosta, että uskaltaako ilmottaa Varkauden kisoihin.