Tepolla todettiin viikko sitten idiopaattinen epilepsia. Tepon tädillähän todettiin myös epilepsia silloin, kun Teppo oli 1v. Lääkitys piti myös aloittaa, koska kohtaukset olivat niin lähekkäin. Kaksi kohtausta ovat olleet hyvin samantapaiset. Teppo peruuttaa ja kyyröttää kumarrusasennossa ja pissaa alleen. Kohtaukset eivät onneksi ole olleet isoja, taju on pysynyt koko kohtauksen ajan, eikä mitään kouristuksia ole ollut. Lääkityksenä on näin alkuun 2*15mg Barbivetiä. 18. päivä on verikoe, josta tutkitaan lääkkeen pitoisuuksia veressä.

Torstaina olisi menty tokoon, mutta eipä keretty, kun junat oli TAAS myöhässä. Perjantainan käytiin Artun ja Tepon ja Sodan ja Elsan kanssa koirapuistossa. Sinne tuli myös malamuutti Usva ja seropi Vilma.

Tänään sitten olis menty Tepon kanssa agilityyn taas pitkästä aikaa, mutta nyt Tepolla on jostain käsittämättömästä syystä maha niin sekaisin, ettei siitä ole agilityyn menijäksi. Yöllä väänsi kolmet ripulit ja ruoka ei aamulla maistunut ja nyt vaan makaa apaattisena ja näyttää siltä, että sitä oksettaa ja mahassa möyrii. Pitää soittaa taas eläinlääkärille, jos ei aamuun mennessä ala paranemaan.

Alkoipa taas niin hyvin tavoitteiden saavuttaminen tänä vuonna, kun toinen koira on ollut koko alkuvuoden kipeä, sai elinikäisen kisakiellon ja kummankaan kanssa ei oo päästy treenaamaan paljoa mitään.