Keskiviikkona oltiin Artun kaa agissa taas. Ekaksi piti juosta rata niinkuin juoksisi koiran kanssa eli kuvitella miten kauan missäkin menisin ym. Se kellotettiin. Sitten mentiin rata koiran kanssa ja koitettiin päästä mahdollisimman lähelle samaa aikaa. Ei muuta ongelmaa, kuin hitaus, mutta juoksi Arttu välillä kovaakin mikään kohta ei ollu superhidas, vaikk oli paljon mutkia.

1248251405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mittasuhteet ihan päin peetä, mutta kyllä tosta nyt jonkun käsityksen radasta saa...

Sen jälkeen otettiin sama ilman ääntä. Meni yllättävän hyvin.

Sen jälkeen otettiin vielä toisenlainen rata, missä oli vaan hyppyjä ja putkia ja harjoiteltiin erilaisia hyppyjä ja hyppytekniikkaa. Eli oli ristikkoa, matalaa, korkeaa, toinen pää maassa, kaksi rimaa, sarjaa ym. Meni tosi hyvin.

1248251956_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sunnuntaina oli Tepon vuoro. Otetiin keppejä pihalla kummaltakin puolelta, meni tosi hyvin. Tosin mun pitää opetella, etten näytä nami kädessä. Eikä Teppo ole oppinut sitä rytmiä vielä, mut eipä niitä keppejä olla paljoo keretty vielä ottaa, ja menee kuitenki virheettömästi, vaikkei sitä rytmiä ole tajunnu vielä.

Sitten otettiin pituutta, meni tosi hyvin. Lopuks otettiin sisällä semmosta hyppy-puomi-hyppy (ei suorassa linjassa) juttua. Meni tosi hyvin, tosin meinaa jäädä alas sitten etsimään vielä lisää namia.

Muistin jopa eilen laittaa koirille lisää punkkimyrkkyä, kun Tepolta löytyi viikolla punkki kaulasta.