Perjantaina tultiin koirien kanssa Pieksämäelle joulun viettoon. Sunnuntaina olis menty agilityyn, mutta treenit peruntuikin, kun hallli oli varattu muille (huomattiin vasta paikan päällä). Mentiin sitten Partaharjuun lenkille. Myös Teppo pysyi hyvin matkassa mukana.

Keskiviikkona sitten uusi yritys ja keli mitä kamalin. No eipä tullut ketään sinne ovea edes avaamaan. Kokeiltiin sitten josko takaovi ois auki ja olihan se. Jotain ruminaa sieltä hallista kuului, niin ajattelin et paukutan ovea, niin lähtee pois, jos siellä joku metsän elukka on. No ovipa meni lukkoonHuuto Autokin jäi hankeen jumiin. Ja kaksi tuntia meni aikaa hukkaan alkuvalmisteluineen, matkoineen ja odottamisineen.

Keskiviikkona käytiin aiemmin päivällä myös lenkillä luontopolulla Artun ja Sodan ja Elsan kanssa.

Tänään sitten viimein päästiin sinne agilityyn. Semmoinen lyhyt aika peruspätkä oli. Elsa otti kuvia ja pari videota meistä. Pitäs kyllä oikeesti opetella juoksemaan lujempaa. Ja ois kiva jos mullonkin pääsis treenaamaan, kun Teppokin oli niin nopee ja hyvä, kun vaan sais treeniä.

Otetiin Artun kanssa tänään viel kotona vähän tokoa. Liikkeestä maahanmeno, seuraaminen, luoksetulo, paikalla makuu ja kaukot meni kaikki oikeen hyvin. Noutoakin otettiin mut se vaan junnaa paikallaan.

Uusia kuvia on nytten lisätty paljon galleriaan sykyltä ja keväältä.