Tänä vuonna ei saatu kyllä mitään aikaseksi. Mulla meni koko kevät pääsykokeisiin lukiessa ja Helsingissä ei oo voitu muuta treenata, kun tokoa, kun ei oo saatu treenipaikkaa. Lisäksi Tepolla puhkesi vielä se epi.

Toteumat 2010:

Arttu:

Toko:

- Alo1 x 3= Tk1 Ei onnistunu. Ei saatu edes yhtä ykköstä. Aina jostain pienestä jäi kiinni, eikä hirveesti keretty ees kisata.

- saada nouto edes suht noudon näköiseksi liikkeeksi No tää sentäs toteutu jotenkin. Noutaa muttei vielä valmis liike

Agility:

- 1 x 0-tulos -> siirto kakkosluokkaan ja vähintään yksi startti kakkosissa Ei saatu kuin kasa yliaika-nollia. Päästiin kuitenkin mäyristen rotumestiksiin ja voitettiin ne:)

- päästä edes suht säännöllisesti treenaamaan. Seuraava vuosi jää hyvin todennäköisesti Artun viimeiseksi kisavuodeksi, sen jälkeen käydään ottamassa kevyempiä esteitä mielen virkistykseksi Treenaamaan ei päästy kovinkaan usein. Tämä vuosi oli tod.näk. Artun vika agikisavuosi. Sillä on jo silmissä kaihia, joten en yhtään ihmettele etten kovasta yrityksestä huolimatta saanut vauhtia tarpeeksi. Ei kai sitä voi kovin lujaa juosta, jos ei näe kunnolla eteensä. Tästä varmaan johtui se pellolla eksyminenkin kerran...

Peko:

- päästä edes muutaman kerran treenaamaan Ei päästy kertaakaan treeneihin, kotona tehtiin yksi jälki..

Muuta:

- pysyä terveenä, iloisena ja vilkkaana Kaikenlaista pientä kremppaa on tullut ja mennyt, mutta pääpiirteittäin on terveenä pysynyt.Lisäksi aloitettiin uutena juttuna flyball. Ja jotain uusia temppuja opeteltiin.

Teppo:

Toko:

- vähintään 1 x alo1 ja ehkä jopa 1 x avo1 (vaihtoehtoisesti 3 x alo1). En tiedä vielä kerätäänkö koularit vai ei. Ei päästy kisoihin, kun Tepolla puhkesi heti alkuvuodesta epilepsia. Kaksi kohtausta oli niin lähekkäin, että lääkitys piti aloittaa, joten se on sitten elinikäinen kisakielto virallisiin kisoihin.

- saada koira toimimaan myös muiden koirien läheisyydessä ja hajujen häiritessä No enpä tiedä onko tähänkään mitään suurta muutosta tullut? Tepon kanssa ollaan treenattu tokoa häiriön alla ihan hävettävän vähän.

Agility:

- ekat kisat Epilepsia, joten ei virallisiin. Ekat möllit käytiin kuitenkin mäyräkoirien rotumestiksissä supermölleissä. Nopea nolla ja voitto:)

- päästä treenaamaan edes suht säännöllisesti Kovin säännöllisesti ei olla päästy treenaamaan, loppuvuodesta ehkä vähän paremmin.

Muuta:

- pysyä terveenä ja iloisena Epilepsia tuli, mutta on pysynyt lääkityksellä oireettomana, lisäksi loppuvuodesta tuli sikaripunkki, mutta sekään ei ole onneksi levinnyt.

- oppia käyttäytymään Ajoittain, parennettavaa olisi vielä

- osallistua mejäkokeeseen Epilepsia, joten ei voitu osallistua.

Minä:

- päästä oikikseen Pääsin, jeee!

- saada aussie En saanut, kun ei pentue toteutunut.

 

Tavoitteet 2011

Arttu:

Agility: Käydään pitämässä hauskaa treeneissä.

Toko: Alo1 on ihan pakko saada. Se on osannut liikkeet jo vuosikausia, mutta aina tulee kisoissa jotain. Liian kuuma, liian kylmä, liikaa hajuja, häiritsevä vierustoveri, minä jännitän liikaa, ei oo päästy treenaamaan ennen kisoja tms.

Muut lajit: Hakutreeneihin olis kiva päästä ja pari verijälkeä/makkarajälkeä tehdä.

Muuta: Pysyä terveenä, iloisena ja vilkkaana osa-aika eläkeläisenä.

Teppo:

Agility: Saada kepit kuntoon. Osallistua toisiin mölleihin. Käydä edes yhdessä valmennuksessa.

Toko: Saada liikkeet semmoiseen kuntoon, että vois mennä mölleihin.

Muuta: Tehdä pari verijälkeä. Pysyä epilepsian osalta oireettomana ja muutoin terveenä ja iloisena kakarana. Käydä ahkerasti koirapuistossa.