Pari viikkoa sitten sunnuntaina oltiin Tepon kanssa möllitokossa. Luoksepäästävyys meni täydellisesti, vaikka tutkittiin ihan kunnolla. Paikalla makuusta nousi pari kertaa, mikä oli ihan oletettavissa. Paikallamakuuuta ei olla harjoteltu noin jännittävässä tilanteessa, joten siihen nähden ihan hyvin. Seuraaminen olikin sitten ihan kamalaa ja palo käämi ihan kunnolla koiraan ja kaikkeen muuhunkin. Kyllähän se mukana kulki, mutta ei sitä voi seuraamiseksi kutsua. Sen jälkeen ei sitten sujuna mikään enää hyvin.

Perjantaina käytiin Artun kanssa metsässä lenkillä ja mukana oli myös Elsa ja Soda. Kuvia tuli otettua paljon, mutta koneelle ne saan siirrettyä vasta huomenna.

Tänään oltiin sitten Maaningalla tokokisoissa. Aamulla sää oli sumuinen ja viileä ja ajattelin, että tekeekö se Arttu mitään. Ennen paikallamakuuta oli vielä varmuudeksi villapaita päällä Luoksepäästävyys meni ihan ok. Paikallamakuussa meni maahan hyvin ja jäi siihen hyvin, mutta sitten siinä vieressä oli sellainen haju, mikä kiinnosti Arttua jo heti, kun siihen paikallemme mentiin, niin pitihän sitten siitä paikallamakuusta nousta ja näyttää tuomarille, miten hyvin osaa jäljestää Sitten vein Artun autoon lämpimään oottamaan omaa vuoroa. Kun menin hakemaan sen, niin oli saanut kopsan auki ja syönyt puol pakettia lihapullia, et kiva. Seuraaminen oli ihan kamalaa. Ois karannu tuomarin luo ja jääny haahuamaan ja tarjos maahanmenoa ym. Liikkeestä maahanmeno oli maahanmenon osalta ok, tosin itse pysähdyin tosi nopeesti. Luoksetulo muuten tosi hyvä, mutta tuli vinoon liian kauas ja meni maahan! wtf? Seisomisessa jäi seisomaan, mitä on viimeaikoina aika hvyin tarjonnukki. Kun lähin palaamaan sivulle niin liikku vähän ja istuutu. Hypylle meinas varastaa ja ei siinä tietenkään seisonu, kun ei olla sitä treenattu. Meidän huonoimmat kisat ikinä, vaikka ei pisteiden osalta. Pisteitä tuli siis 108, eli 3. tulos ja sija 9./9. Ens viikolla sit paremmin