En nyt taaskaan varmaan muista kaikkea, mitä on tehty, mutta tässä nyt ne mitä muistan.

Perjantaina oltiin agissa Tepon kanssa. Rata oli ihan älyttömän kiva, mutta ei oiken Tepolle sen tän hetkisillä taidoillaNauru Elsa otti jotain videon pätkää, niin laitan tänne sitten joskus, niin näkyy millanen rata. Kepit ei oikeen sujunu toisin, kuin tiistaina. Keinukaan ei sujunu, vaik se on menny aina ihan täydellisesti. Aakaan ei menny, ihan kun Teppo ei sitä olis päässy, mikä oli vähän outoa, kun ei se muuten ollu yhtään jumissa. Renkaassakin oli aluks vähän ongelmaa, kun ei sitäkään olla menty ikuisuuteen. Lopuks mentiin puomi erikseen, jos sen nyt ees sais hyvin mentyä ja meni ihan superisti. Ja mikä parasta, niin Teppo kuunteli tällä kertaa, irtos normaalisti ja oli huomattavasti enemmän vauhtia, kuin esim. siellä agikoulutuksessa. Oli just semmonen mihin oon tottunu et T normaalisti on.

Torstaina käytiin Artun kaa agin itsenäisissä. Otetiin nyt sitten ne kisojen ongelmakohat treenin alle. Ekana keinua. Sitä pitää kyl vielä mooonta kertaa treenata, ennen kun sen saa kuntoon taas ja tällä kertaa pysyvästi. Renkassa ei ollu nyt mitään ongelmaa. Otettiin sit semmosta takaaleikkaus-hyppyjuttua ilman rimoja ja pallo kädessä, niinkun neuvottiin. Ja vauhtia kyl oli ihan kivasti. Lopuks viel kepit, mut tais olla jo koira väsy tai jotain, kun ei ihan täydellisesti menny.

Keskiviikkona oltiin Artun kaa agilityssa. Mentiin hyvissä ajoin, et kerkee koiran lämmitellä hyvin. Eka käytiin metässä tarpeilla, sit pihalla eka ravia, sit hölkkää ja sit pari spurttia. Semmonen lyhyt simppeli rata oli ja muuten meni hyvin, mut vauhdikkaammin ois saanu mennä. Sen jälkeen otetiiin pihalla tokoa ja hyvin meni.

Tiistaina oltiin Tepon kaa agin itsenäisissä. Otetiin keppejä, keinua, tokohyppyä, paikalla makuuta ja seuraamista. Kaikki meni hyvin, paitsi kepi väärältä puolelta vähän tökki.

Keksittiin myös uusi harrastus, nimittäin potkulautailu. Ollaan käyty nyt sunnuntaina ja maanantaina Artun kaa ja keskiviikkona Tepon kaa. Sunnuntaina Arttu vetäs jotenki penkan puolelle, niin kumpaakin polvea koristaa nytten mustelmat. Keskiviikkona Elsa otti kameralla pientä videon pätkää, kun Tepon kaa hurjasteltiin ja senkin varmaan tänne joskus sitten laitan. Aattelin, että Tepon kanssa kaadun varmaan koko ajan, mutta se sujuikin ihan tosi hyvinNauru

Ainiin ja tänään ilmotin Artun ens viikon lauantain tokokisoihin, et pitää ehkä vähän alkaa treenata sitä tokoakin...