En oo oikeen jaksanu tätä blogia päivitelly, kun ei oo päästy mitään oikeen treenaamaan. Koirat siis asuu nykyään molemmat mun kanssa täällä Helsingissä. Ihan hyvin ne on tottunut kerrostalokoiran elämään. Arttukaan ei enää pelkää hissiä, vaan on siellä aina ekana 24.10 oltiin uhkarohkeesti vielä niin lähellä talvea Artun kanssa tokokisoissa. Tuomari oli sama, kuin Varkaudessa. Ja saatiin saman verran pisteitä. Tää on oikeesti joku jumitus et aina 138 pistettä ja 3. tulos. Ja pisteet eri osa-alueista on kuitenki erit ollu.  7.11 oltiin Artun kanssa oman seuran agikisoissa. Vaikka ei oltu piiitkään aikaan päästy Artun kaa treenaa agia, niin oli pakko sit näin kisojen muodossa päästä treenaamaan Eka radalla ite sössin yhen kiellon verran ja Arttu tais pudottaa yhden riman ja yliaikaa tuli mun sössimisen ja Artun vähän liian hitaan vauhdin takia. Toka rata menikin ihan puihin, kun Arttu meni moikkaamaan ratahenkilöstöä taas vaihteeks 

Kovasti oon koittanu saada meille agilityyn treenipaikkaa ja tokoon treeniseuraa. Nyt ollaan sunnuntaina menossa kattomaan yksiin harkkoihin mukaan. Mäyräkoirista ei oo tokoseuraa löytyny, kun kaikki haluaa treenata vaan näyttelyhommeleita ja sitten nekin peruuntuu, kun ei koirat tykkää kylmästä. Aussipalstalta on kanssa kyselty,  mutta siellä ei oo vieläkään saatu treenejä sovituksi, kun en itekkään osaa mitään paikkaa ehottaa, kun en tiedä missä olis valot ja sais treenata. Nyt sitten kysyin bortsu&kelpiepalstalta, ja ensi viikolla näillä näkymin päästäisiin niiden kanssa treenaamaan.

Tokoa ei viimeaikoina oo oikeen kunnolla ees treenattu, lähinnä noutoa oon koittanu opettaa, kun siinä ei haittaa, et on molemmat samaan aikaan treenattavana. Tepon nouto alkaa näyttää jo noudolta Arttu taasen on jumittunu siihen samaan vaiheeseen, missä ottaa sen kapulan oikeen innoissaan suuhun, mutta ei pidä sitä suussaan kuin pari sekunttia.

Ainiin. Tepolla on nykyään joku ihme pelko, et muut koirat syö sen lenkillä. Riittävän monta uhkaavaa ohitusta/hyökkäysyritystä on sattunu ja nyt sitten pitää lähes kaikille huutaa puolustukseksi. Välillä sujuu ohittaminen oikein hyvin, väillä taas huonommin.